SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Of Maçı Çarşamba Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:17
Of Maçı Çarşamba Günü
A- A+ PAYLAŞ

Erteleme maçında Yeni Malatyaspor, 28 Ocak Çarşamba günü Trabzon ekibi Ofspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor şuana kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, 5 karşılaşmanın 3'ünü kazanırken, birinde beraber kaldı ve birini de kaybetti.  

-Üçüncü kez aynı gruptalar-

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, üçüncü kez aynı grupta yer alıyor.

İki ekip ilk olarak 2011-2012 sezonunda karşılaştı. Sezonun 13. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ofspor 1-0 kazandı. Aynı sezonun 30. haftasında Ofspor deplasmanında oynanan karşılaşmadan Yeni Malatyaspor 1-0 üstün ayrıldı.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor 2012-2013 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Sezonun 13. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 4-3 kazandı. Sezonun ikinci yarısında 30. haftada Trabzon'da oynanan mücadele 0-0 berabere sonuçlandı.

İki ekip, bu sezonda aynı grupta yer aldı. Ligin ilk yarısında birinci haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. 

-Çarşamba günü karşılaşacaklar-

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, Çarşamba günü Of İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Çağdaş Altay, Armağan Çekinmez ve Mehmet Ali Akkor hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelede Aykut Onar ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 

Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik, 5'de mağlubiyet aldı. 31 puan toplayan sarı kırmızılılar, 4. sırada yer alıyor.

Ofspor ise, ligin 20 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8'de mağlubiyet aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız