SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öfkeli Başkanı Polisler Zor Zaptetti

0
Güncellendi - 2018-04-16 18:14:01
Öfkeli Başkanı Polisler Zor Zaptetti
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor arasında oynanan BAL Ligi baraj maçının devre arasında İnönü Üniversitesispor kulüp başkanı Nurettin Uğur ile rakip takım yöneticileri arasında ağız tartışması yaşandı.

Uzun süren ve küfürleşmeye varan olay, ikinci yarı başlarken saha içerisine de taşındı. Saha dışında karşılık veren taraftarlara polis müdahale ederken, saha içerisinde de İnönü Üniversitesispor Kulüp Başkanı Nurettin Uğur, emniyet görevlileriyle tartıştı.

Saha içerisinde bir anda yerde kalan İnönü Üniversitesispor kulüp başkanı Nurettin Uğur’a sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Bu sırada emniyet güçleri, yaşanan tartışmayı araya girerek, kavgaya dönüşmeden sonlandırdı.

Uğur, tarafların sakinleşmesinin ardından tribüne geçerek maçı izledi.

Gergin ve heyecanlı geçen maçın normal ve uzatma süresi 1-1 sonuçlanınca, penaltı atışlarına geçildi. Pütürge Belediyespor, İnönü Üniversitespor'u penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

Önümüzdeki sezon Malatya'yı BAL'da Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor takımları temsil ederken, İnönü Üniversitesispor Malatya 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele verecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Kürşat (5 yıl önce)
    İnönü Üniversitespor'un bu duruma düşmesinin tek sorumlusu başta başkanı Nurettin Uğur ve sonrasında ise Sportif Direktör Aziz Yiğit'tir. Ligin başından beri tek kuruş para vermeyeceksin, sonrada takım küme düştü diyip yere yatacaksın. Hoca istifa ettiğinde Sportif Direktöründe bir duruş göstermesi gerekiyordu... Bu saatten sonra Aziz Yiğit'in sporun 'S' ini ağzına almaması gerekiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Yazık, Malatya Futboluna,hizmet eden,para harcayan,emek verenin durumu böyle olmamalı,Futbolda her türlü netice var ama,içinde futbol ve Malatya sevdası olanlar,takdir edilmeli,saygı görmeli,geçmiş olsun Başkan.............
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadımoğlu (5 yıl önce)
    AZİZ ABİYE LAF YOK BÜYÜKSÜN HOCAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Geçen senenin flaş takımı İnönü Üniversitespor'u bu hallere düşüren Aziz Yiğit istifa!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katiliyorum bundan önce Malatyagücü ne cok büyük yardimlar yapan çok büyük paralar harcayan bir adam vardi o adam da NURETTİN UĞUR GİBİ ÇOK BÜYÜK PARALAR HARCADI AMA SONU FİYASKO OLDU AZİZ YİĞİT ARTIK TEK KENDI DEDIKLERİ DOĞRU KENDI DEDİKLERI OLACAK LA OLMUYOR SONU BÖYLE FİYASKO YAZIK KOCA NURETTİN UĞUR NE HALLERE DÜŞMÜŞ ÜZÜLDÜM
    0
    0
    Yanıtla
  • Asil suclu aziz yigit falan değil koca inönü üniversitesi yönetimidir. O kadar kantin geliri o kadar araştirma hastanesi geliri var bi takima sahip çıkamadı sattılar aziz yigit de tek başina napabilirdi tek maç elemelizasyon bir uygulama bir yıllık emek 90 dk da uçtu gitti kül oldu inşallah puturgeliler takimlarina sahip cikarda bal ligine çıkarlar asıl fiyasko inönüüniversitesi takımı değil çok büyük paraları çöpe atan YESILYURT BELEDIYESPORDUR FIYASKONUN ADI MILYON TL LELERI ÇARÇUR EDEN ÇÖPE ATAN KARŞILIĞINDA HİÇBİR ŞEY VEREMEYENNN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Aziz Yiğit paldır küldür düşen Malatyaspor'un da sportif direktörüydü. Aziz Hoca'nın kafasındaki futbol çok değişti. Emekli olma zamanı. Benim asıl korkum Yeni Malatyaspor'a da el atması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Her iki takımıza 'da hayırlısı olsun,Pütürgesporu tebrik ederim,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,yolları açık olsun,bu sezon inşallah,bir üst lige çıkar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Poturgeyi tebrik ediyorum helal olsun diyorum inşallah başarılı olurlar Nurettin baskanda üzülmesin Malatya sporuna desteğinden dolayı onada teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (5 yıl önce)
    Yere yatsana baskan... Malatya yıl temsil edemedin 19.dakikada takıp 10 kişi kaldı 120 dk maç sürdü galip geldiler tebrik etmedin.... Yere yatsana baskan....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (5 yıl önce)
    Malatya futbolunun hali anlatmaya gerek yok yerde yatan başkan fotoğrafı...konuşmuyorum
    0
    0
    Yanıtla