SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öfkeli Kadın Asitle Saldırdı!

A- A+ PAYLAŞ

Adliye binası önünde aracını parketmekte olan 38 yaşındaki şahıs, eski kadın arkadaşının yüzüne attığı asitle bir gözünü kaybetti. Polis saldırganı arıyor.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında adliye binası önünde meydana geldi. Saldırıya uğrayan 38 yaşındaki Ü.E., aracını parkederken 2 yıl arkadaşlık yaptığı, 1 yıldır görüşmediği Y.K. adlı kadının yanına gelip aracın ön kapısını açtığını ve yüzüne bir sıvı serptiğini anlattı.

Y.K.’nin kaçtığı olay polis raporunda şu bilgiyle yeraldı:

“14.05.2009 günü saat: 09.30 sıralarında yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olayla ilgili müşteki alınan beyanında; 44 EH *** plakalı aracını park ettiği esnada yaklaşık 2 yıl kadar arkadaşlık yaptığı ancak 1 yıldır görüşmediği şüphelinin, aracın yanına gelerek sağ ön kapısını açtığını ve elinde bulunan pet su şişesinin içerisindeki hafif gri renkli sıvıyı yüzüne gelecek şekilde döktüğünü, döktükten sonra gözünün ve suratının yanmaya başladığını ve tedavisi için M.D.H’ne gittiğini, daha önceden bu şahısın kendisinden karşılıksız para istediğini ve kendisinin de vermediğinden dolayı bu şekilde zarar verdiğini, şikayetçi olduğunu beyan etmiş, müştekinin alınan Dr. Raporunda gözün saydamlığını kaybettiği, hayati tehlikesinin olduğu anlaşılmış olup, tahkikata başlanılmıştır.”

DİĞER OLAYLAR..
Bu arada 20.00 sıralarında Kernek Yamaç Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki G.A. adlı kadın, yaklaşık 3.5 yıl arkadaşlık yaptığı 26 yaşındaki E.İ. adlı şahsın, yanına gelip kendisi ile görüşmek istediğini sylediğini, kabul etmemesi üzerine, ölümle tehdit edip saldırarak kendisini dövdüğünü, cep telefonuyla çağırdığı 27 yaşındaki ablası A.K.’nin yardıma gelerek kendisini kurtardığını anlattı. Polis şahsı yakaladı.

Öte yandan 23 yaşındaki C.M. adlı üniversite öğrencisi genç, saldırıya uğrayarak dövüldü. C.M., 20.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili verdiği otobüste, üniversiteden bindiği otobüsün arka koltuğunda kız arkadaşı ile oturduğunu, otobüste bulunan ve yanındaki bayanlarla kendisine bakarak gülen 22 yaşındaki B.G.’nin, otobüsten indiklerinde, aşağıda bekleyen kardeşleri 25 yaşındaki E.G. ve 20 yaşındaki S.G. ile birlikte kendisini dövdüğünü öne sürdü. Şahısların ifadeleri alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız