SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öfkeli Koca Ateş Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:37
Öfkeli Koca Ateş Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da mahkeme kararı ile evden uzaklaştırması bulunan öfkeli koca, eşinin bulunduğu minibüsü durdurarak pompalı tüfekle ateş açtı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olaydan sonra şahıs arabasını da bırakarak kaçtı. 

Başharık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşanan olayda, mahkeme kararı ile evden uzaklaştırılması bulunan Serhat K. İsimli şahıs, arabasıyla takip ettiği kayınbabasının servis olarak çalıştırdığı minibüsünü durdurdu. Bu sırada iddiaya göre elinde pompalı tüfekle minibüsün yanında gelen şahıs kendisi ile konuşmak istemeyen eşine kızarak minibüsün içerisine ateş açtı. Olayda kimse yaralanmazken şahıs, aracıda bırakarak kayıplara karıştı. Olayın şoku ile S.K.(20) kriz geçirirken, genç kadının babası polisi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan S.K.’ye müdahalede bulunulurken olayın yaşandığı minibüs içerisinde bir adet boş kartuş ile saçmalar bulundu. Minibüs incelemeye alınırken, olaydan sonra kaçan Serhat K.’nın yakalanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız