SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oftaş'ta Cavcav Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da, teknik direktör Metin Diyadin görevden ayrıldı ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı suçladı.

Metin Diyadin, yardımcıları Suat Sarıca, Çağatay Şalap ve Hüsnü Karakoyun ile birlikte kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve genel menajer Cem Onuk'u suçlayıcı beyanlarda bulundu.

Gazetelerde bugün çıkan istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Diyadin, ''Ben istifa etmedim. Böyle bir açıklama da yapmadım. İstifayı gerektirecek bir sorun da yok. Bu tamamen Cavcav'ın tasarrufudur'' dedi.

İstifasıyla ilgili sürecin 6 hafta önce başladığını vurgulayan Diyadin, şöyle konuştu:

''Başkan, menajer Harun Erol ile bana haber yollayarak bırakmamı istedi. Bana (bırakmazsa bir daha kulüp binasından içeri giremez) dendi. Ben başarısız değilim. 60 maçta 6 yenilgi aldık. 2 başarısız sonuçta takımımı ve oyuncularımı terk edecek adam değilim. Takımım şu anda bu durumdaysa, bunda en büyük pay oyuncularımındır, onları asla unutmayacağım.'' Sezon başında bazılarının 'bu takım ligde kalsın yeter' dediğini hatırlatan Diyadin, ''Hayal edemedikleri başarıyı yakalayınca bunu hazmedemediler. Küçük insanlar yanlarına aldıklarıyla kendilerinin büyük olduğunu sanırlar. 19 yıldır bu kulübün içindeyim. İstifa etmemin istenmesiyle ilgili konunun, en azından benimle paylaşılması gerekirdi diye düşünüyorum. Bıraksın demek ne kadar etik? Şu ana kadar bana bir tebligat yok ve hiçbir idareci de benimle konuşmadı'' diye konuştu.

Galip geldikleri İstanbulspor maçında Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk'un kadro seçimine karıştığını ifade eden Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Cem Onuk benim kadroma müdahale etmeye kalkıştı. Asla böyle bir olaya müsade etmem. Benim kadroma karışacak adam ya düdüğü eline alacak ya da yerime birisini getirecek. Gururumu ayaklar altına alırım, ancak onurumu asla.'' Aynı sorunu Akçaabat Sebatspor maçında da yaşadığını dile getiren Diyadin, ''Kazandığımız bu maç sonrasında başkan bana 'sana yardımcı olacak bir teknik direktör getirelim' teklifinde bulundu. Bu ne kadar etiktir? Ben de kendisine 'sen istediğin teknik direktörü getir, ben bırakayım' dedim. Düzene ve sisteme bir yerde başkaldırış yapmışımdır. Alacağım yok, sözleşmemi tek taraflı fesih etsinler. Bu kulübe her zaman alnım dik girerim. Burası kimsenin değildir'' şeklinde konuştu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI
Metin Diyadin, basın toplantısının bitiminden sonra oyuncuları ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.

Bu vedalaşma sırasında kırmızı-siyahlı takımın futbolcularından bazıları, duygulu anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadılar. Tüm takım oyuncuları dışarı çıkarak Metin Diyadin'i uğurladılar.

Diyadin, arabasına binerken Gençlerbirliği Kulübü futbolcularından Mehmet Çakır, Eren, Hakan ve Zafer de hocayı uğurlayarak, başarı dilediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız