SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğle Seferleri Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:35
Öğle Seferleri Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 13 Nisan'dan itibaren öğle  uçak seferlerinin günlük olarak başlatılacağı duyuruldu. 

Türk Hava Yolları (THY) Malatya Satış Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Türk Hava Yolları markası olan ANADOLUJET ile Malatya- Sabiha Gökçen tarifeli uçuşlarını 13 Nisan'dan itibaren başlatıyor.  Bilindiği üzere Malatya –Atatürk Havalimanı  tarifeli uçuşları  Türk Hava Yolları ile sabah ve akşam saatlerinde günlük iki sefer olarak yaz- kış devam etmektedir. Şimdi bu seferlere ilave olarak  Malatya-Sabiha Gökçen  uçuşları her gün öğle saatlerinde  Anadolujet ile planlamış olup 59 TL den başlayan fiyatlar ile Malatyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulmaktadır." ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız