SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öğlede de Çalışacaklar'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinin seçime kadar hafta sonu ve öğle mesaisinde dahi çalışacağını belirtti.

Vali Halil İbrahim Daşöz, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 29 Mart seçiminde nüfus cüzdanında T.C kimlik numarası olmayanların oy kullanamayacaklarını belirterek, “İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri, seçime kadar Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet verecek şekilde açık tutulacaktır. Ayrıca öğle mesaisinde dahi hizmet verilecek ve talep edenlere T.C kimlik numaralı nüfus cüzdanı verilecek" dedi.

Vali Daşöz, "29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve ihtiyar heyeti seçiminde seçmenlerin kimliğinin belirlenmesinde Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası taşıyan belgelerin ibrazı zorunlu kılınmıştır. Vatandaşların artan nüfus cüzdanı değiştirme taleplerinin karşılanmasına yönelik olarak Türkiye genelinde tüm nüfus müdürlüklerinin 30 Mart 2009 tarihine kadar Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet verecek şekilde açık tutulacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız