SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğleden Sonra Birini, Akşam Başkasını Vurmuş!

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta Orduzu Pınarbaşı ile Kığılı Camii altında meydana gelen tabancayla yaralama olaylarının failinin aynı şahıs olduğu bildirildi.

ORDUZU PINARBAŞI’NDA..
Geçen hafta Perşembe günü saat 15.30 sıralarında, sol diz altından tabancayla vurulmuş olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirilen 24 yaşındaki S.Y. adlı şahıs, polise verdiği ifadede, Orduzu Pınarbaşı Göleti altındaki yeşillik alanda, para yüzünden tartıştığı Bingöl nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki İ.A. adlı şahıs tarafından vurulduğunu söyledi.

AKŞAM İL MERKEZİNDE..
Aynı akşam saat 20.30 sıralarında da Halep Caddesi Kiğılı Camii altında silah sesleri geldiği yolunda ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde kimseyi bulamazken, 4 adet 7.65 çapında boş kovan buldular. Olay yerinden bazı şahısların ayrıldığı belirtilen otomobil Gazi Lisesi önünde durduruldu ve araçta yaralı olduğu belirtilen 30 yaşındaki M.Ş. ile 26 yaşındaki S.K. adlı şahıslar bulundu. Araçta ayrıca 1 adet kuru sıkıdan çevirme “bilye atar” diye tanımlanan 1 tabanca bulundu.

İfadesi alınan şahıslardan S.K., Halep Caddesi’ndeki bir kafede otururken, yanında bulunan M.Ş.’nin bir bayanla konuşmak üzere dışarı çıktığı sırada silah sesi geldiğini, kendisinin hemen kafenin önüne çıktığını, burada yerde yatan M.Ş.’yi gördüğünü, M.Ş.’nin belinden çıkardığı silah ile, daha önceden tanıdığı ve elinde silah ile kaçmakta olan 22 yaşındaki İ.A.nın arkasından ateş etmeye çalıştığını, M.Ş.’nin elinden silahı aldığını, daha sonra M.Ş.’yi tedavi için bir polikliniğe götürdüğünü, polisleri görünce de silahı yere attığını anlattı.

Sağ ayak baldır kısmından tabancayla vurulan M.Ş. ise, bir bayan ile konuşmak isterken, tanımadığı bir şahsın kendisine ateş ettiğini ve yaraladığını öne sürdü.

Polis, Orduzu Pınarbaşı ve Kığılı Camii’ndeki olayın faili olduğu bildirilen İ.A. adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız