SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğlu Kavgada Vuruldu, Babası Kalpten Öldü

0
Güncellendi - 2018-07-22 01:07:06
Oğlu Kavgada Vuruldu, Babası Kalpten Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da komşu çocukları arasında çıkan kavgada, açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Eskimalatya- Alacakapı Mahallesi'nde komşu olan O.Y. ile B.E. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında O.Y., pompalı tüfekle B.E.'ye ateş etti.

Yaralanan B.E. kendi imkanlarıyla Battalgazi Semt Polikliniğine gitti. B.E., daha sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından kaçan O.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu arada, olayı duyan B.E.'nin babası Mesut E.'nin kalp krizi geçirdiği ve öldüğü bildirildi. Mesut E.'nin, kalp hastası olduğu, daha önce de 3 kez kalp krizi geçirdiği, 3. krizinde de son olayın faili O.Y.'nin babası tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Hiç uğruna baba gitti bu nesil nereye gidiyor allah yardım etsin babayada rabbim rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla