SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğlu Öldürüldü, Baba Öldü!..

A- A+ PAYLAŞ

Bakırcılar Çarşısı civarındaki bir cep telefonu bayii önünde "telefon" yüzünden iki grup arasında çıkan, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldürüldü, 6 kişi de yaralandı.. Bir oğlunun öldürüldüğünü, diğerinin yaralandığını öğrenen yaşlı baba da kalp krizi sonucu öldü..

TELEFON YÜZÜNDEN KAVGA..
Yenihamam Mahallesi'nin Bakırcılar Çarşısı ile Turgut Temelli Caddesi arasında, Palancı Oteli'nin arkasındaki bölgede bulunan 27 yaşındaki Bünyamin Bayram'a ait cep telefonu satış yerinin önünde iki grup arasında kavga çıktı.

Saat 15.40 sıralarındaki olayda işyerinde cep telefonu satan Bünyamin Bayram ve Selami Bayram ile karşı taraf oldukları belirtilen Hasan Basri, İsa ve Dursun Boztepe adlı kardeşler ile akrabaları Murat Aladağ arasındaki kavgada, silahlar patladı, bıçaklar kullanıldı.

Olayda tabanca ile vurulan Bünyamin Bayram'ın kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği belirtilirken, kavgaya karışan diğer 5 şahsın da tabanca kurşunu ya da bıçaklarla yaralandıkları bildirildi. Yaralılar Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındılar.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan İsa Boztepe'nin, Bünyamin Bayram'ı kendisinin vurduğunu söylediği öne sürülürken, polis olay yerinde 2 adet ekmek bıçağı ile 15 dolayında boş mermi kovanı buldu. Tabancanın ise henüz ele geçirilemediği öğrenildi.

İlk soruşturmada, olayın "telefon alış verişi" yüzünden çıkan tartışmadan meydana geldiği yolunda bilgiye ulaşıldı.

Öldürülen cep telefonu satıcısı Bünyamin Bayram'ın işyeri komşusu ve okul arkadaşı Cem Doğan, kavganın neden çıktığını bilmediğini ifade edip, "Bünyamin birden işyerinden çıktı ve sonra kavganın ortasında gördüm. Seyyar cep telefon satıcılarıyla sıkıntısı olduğunu biliyordum. Ancak neden kavga ettiler bilgim yok"dedi.

Görgü tanığı bir kadın da, tabancayla birkaç el ateş edildiğini ve ortalığın adeta savaş alanına döndüğünü belirtip, sonra kendisinin apartmana girdiğini söyledi.

OLAYI DUYUNCA..
Öte yandan, kavgada ölen Bünyamin Bayram ile yaralanan Selami Bayram'ın, Kiltepe Mahallesi 6. Sokakta oturan babası 61 yaşındaki Hüseyin Bayram, oğullarının karıştığı olayı öğrenince kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Bu arada, polis yaralıların tedavi edildiği hastanelerde güvenlik önlemlerini artırdı. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı da el koydu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız