SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğlu ve Gelini Öldürülmüştü

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:57:31
Oğlu ve Gelini Öldürülmüştü
A- A+ PAYLAŞ

Yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan ve ölümü şüpheli görülerek cesedine Adli Tıp'da otopsi yapılan 50 yaşındaki Hasan Hüseyin Özdemir'in (alttaki 2. fotoğrafta), çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirdiği, ölümünde şüpheli bir durumun görülmediği belirlendi. Bu arada, eşinden ayrı olarak yaşayan ve kısa bir süre önce hastanede tedavi gördüğü öğrenilen Özdemir'in, oğlu ve gelininin 2009 yılında Tecde'de cinayete kurban gittikleri bildirildi.

ŞÜPHELİ DURUM YOK..

Pazar gecesi 21.00 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi'nde 2 katlı evin alt katında yalnız yaşayan Hasan Hüseyin Özdemir, yakınları tarafından evde ölü bulunmuştu. Ön incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmayan Özdemir'in ölümü şüpheli görülmüş, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Yapılan otopside Özdemir'in organ yetmezliğine bağlı olarak öldüğü belirlendi. Özdemir'in cenazesi Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye Beldesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Özdemir'in Paşaköşkü civarında ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağladığı bildirildi.

OĞLU VE GELİNİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ..

Bu arada ölü bulunan Hasan Hüseyin Özdemir'in, 4 yıl önce büyük bir acı yaşadığı, İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki oğlu Alper Özdemir ile aynı sınıfta olan 18 yaşındaki gelini Dilek Özdemir'in, 10 Ocak 2009 günü Tecde Samanlı Mahallesi'nde, kızın 17 yaşındaki erkek kardeşi tarafından öldürüldükleri bildirildi. (Alttaki  ilk fotoğrafta)

Kızın ailesinin evliliğe karşı çıktığı, ancak buna rağmen genç çiftin nikah kıydıkları, bir süre sonra kızın ailesinin Samanlı Mahallesi'ndeki evlerine gittiklerinde, kızın kardeşi 17 yaşındaki Ahmet A. tarafından tabancayla öldürüldükleri, zanlının olaydan sonra polisi arayarak teslim olduğu, bazı aile fertleriyle birlikte yargılandığı mahkemece mahkum edildiği belirtiliyor.

Ahmet A., 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 yıl önce sonuçlanan davanın karar duruşmasında "Olay nedeni ile pişmanım. Olay aniden gelişti" diye ifade vermiş, olay tarihinde 18 yaşından küçük olması nedeniyle "Suça Sürüklenen Çocuk" hükümleri uygulanmış, toplam 33 yıl 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Sanığın davada tutuksuz yargılanan babası, amcası, annesi ve halası ise beraat etmişlerdi.

HABER: malatyahaber.com- yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız