SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oğlunun Öldüğü Yerde..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:00
Oğlunun Öldüğü Yerde..
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı Göletine atlayarak ölmek isterken Büyükşehir İtfaiyesi ve vatandaşlar tarafından kurtarılan 55 yaşındaki kadının, 19 yıl önce aynı yerde boğulan evladının acısını unutamayarak aynı yerde canına kıymaya kalkıştığı öğrenildi.

“BENİ ORAYA GÖTÜRÜN…”

Olay, Pazartesi günü 12.00 sularında Orduzu Pınarbaşı Göleti’nde meydana geldi. İddiaya göre;19 yıl önce 1996 yılında Ziya Yaman adlı 16 yaşındaki genç Orduzu Pınarbaşı Göleti’nde boğuldu. Anne Fatma Yaman (55) adlı kadın dün bir akrabasına, “Beni oğlumun boğulduğu yere götür’ dedi. Bunun üzerine akrabası ise Fatma Yaman’ı Orduzu Pınarbaşı Göletine götürdü. Bir süre göleti ve çevresini seyreden Fatma Yaman, ani bir hareketle gölete atladı.

O NOKTADA ÖLMEK İSTEDİ 

Akrabası ve bölgede bulunan bir vatandaş kadını kurtarmak istedi. Kadının ise kendisini kurtarmak isteyen vatandaşı geri itelediği ve oğlunun 19 yıl önce boğulduğu yerde ölmek istediğini söyledi. Vatandaşların çabası ile kadın kurtarılamazken, olayı polise ihbar ettiler. 

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekibi ve AFAD ile birlikte 112 acil servis ambulansı yönlendirildi.

KALP MESAJI İLE HAYATA DÖNDÜ

Kısa sürede bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi Kurtarma Ekibi, vatandaşlarında yardımı ile kadını sudan çıkarttı. Kadının kıyıdaki balçıktan dolayı göletin derinliğine ilerleyemediği, ancak sudan çıkartıldığı esnada boğulmuş olduğu saptandı.

Hazır bekleyen 112 acil servis ekibi, kadına burada başarılı bir şekilde kalp mesajı yaparak yeniden hayata döndürdü ve kadını Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

Malatya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan talihsiz kadın hayati tehlikeyi atlattı.

EVLAT ACISI…UNUTAMADI

Talihsiz kadının 1996 yılında Orduzu Pınarbaşı Göleti’nde boğularak vefat eden 16 yaşındaki oğlu Ziya Yaman’ın ölümü üzerine yaşadığı üzüntüyü 19 yılda atlamadığı ve yaşadığı üzüntüden dolayı Pazartesi sabahn Orduzu Pınarbaşı’na giderek, oğlunun vefat ettiği noktada intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız