SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenci Başkanlara Fuarı Anlattılar

0
Güncellendi - 2016-05-02 01:04:22
Öğrenci Başkanlara Fuarı Anlattılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında bu yıl düzenlenecek olan 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı çalışmaları devam ediyor.

Malatya Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın fuar öncesi İnönü Üniversitesi'ni ziyaret ederek Öğrenci Topluluğu Başkanları ile görüştü.  İnönü Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik, Şube Müdürü Dilek Seçkin, Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın ve İnönü Üniversitesi Öğrenci Topluluğu Başkanları katıldı.

10-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında açılacak olan 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı hakkında İnönü Üniversite öğrenci temsilcilerine bilgi veren Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın; “Türkiye’de önemli fuarlardan birini gerçekleştiriyoruz. Ziyaretçi açısında 350 bin civarında kişi katılıyor. Fuarımızı daha fazla kültürel etkinliğe dönüştürmek istiyoruz. Öğrenci Topluluğu Başkanları olarak önerileriniz bizim için çok önemli, sizler aracılığıyla bütün öğrencilerimizi fuara bekliyoruz. Sizlerle birlikte kültürel etkinlik yapmak istiyoruz. Öğrencilerimizi talep ederlerse fuar alanına getirmek ve fuara gelecek olan 250 yazar içerisinde talep edeceğiniz yazarlar ile sizleri buluşturmak istiyoruz” dedi.

Kitap fuarının 2 yıldır uluslararası bir boyut kazandığını belirten Akın; “İngiltere, Bosna, Tataristan, Kırgızistan, Irak, Suriye ve 6 Arap Dünyasından 30 yayınevi kitap fuarımıza eşlik edecek. Yurtdışında okuyan öğrencilerde fuarımıza katılacaklarını söyledi.

Program Öğrenci Topluluğu başkanlarının soruları ile son buldu.

Bülten

b7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız