SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öğrenci Gözüyle Kent"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:35:01
A- A+ PAYLAŞ

 

İnönü Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 2. Sınıfı öğrencileri Sabancı Kültür Merkezi’nde ‘Öğrenci Gözüyle Kent’ fotoğraf sergisi açtılar.

‘Kentleşme ve Çevre Sorunları’ dersi kapsamında Kamu Yönetimi 2. Sınıf öğrencileri tarafından  kendi konularıyla ilgili alanlardaki çalışmalarını yürütürken çekmiş oldukları fotoğrafla Sabancı Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başlandı.

Serginin 12 Mayıs tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

Öğrenciler tarafından  çekilen fotoğrafların sergilenmesi nedeniyle düzenlenen açılış törenine  Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof.Dr.  Selma Karatepe, Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Mihriban Şengün ile öğrenciler katıldı.

Fotoğraf sergisini açan öğrenciler bu sergiyi açmadaki amaçlarının kentin ve çevrenin farklı yüzlerini  kamuoyuna da sunmak olduğu belirttiler.

Öğrenciler, serginin Sabancı Kültür Merkezi’nde açmalarının da, kültürel bir çalışmanın yine bir kültürel mekanda yer alması  amaçlı olduğunu söylediler. Öğrenciler ayrıca, fotoğrafların Malatya kamuoyu ile de paylaşılması için  kent merkezinde açılmasına karar verdiklerini ifade ettiler.

Fotoğraf sergisinde öğrenciler tarafından  çekilen  kentin 4 mevsimini de yansıtan eserlerin yanı sıra, ‘ villaların gölgesinde gecekondu mahallesi, Malatya pazarlarındaki  alışveriş görüntüleri, boyunlarına astıkları tezgahlarla seyyar satıcılar' gibi çok sayıda fotoğraf yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız