SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenci Hala Yoğun Bakımda

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:24
Öğrenci Hala Yoğun Bakımda
A- A+ PAYLAŞ

Ortaokulun bahçesine kurulan ve zıp zıp diye tabir edilen şişme kaydırağın patlaması sonucunda yaralanan 3 öğrenciden durumu ağır olan kız öğrencinin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Geçtiğimiz 27 Mayıs Çarşamba günü meydan gelen olay da, Küçükmustafapaşa Mahallesi’nde bulunan Rahmi Akıncı Ortaokulu’nun bahçesine kurulan ve zıp zıp diye de tabir edilen şişme kaydırağın patlaması sonucunda 1i ağır olmak üzere toplam 3 öğrenci yere düşerek yaralanmıştı.

Okula ek gelir elde edilmesi amacıyla bahçeye kurularak öğrencilerin para karşılığında içerisinde oynadığı zıp zıp adlı şişme kaydırak okulun bahçesinde kaldırılmadı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kaldırılması gereken şişme kaydırağın, olaydan sonra 3 gün süreyle okulun bahçesinden kaldırılmamış olması dikkat çekti. Bazı veliler, 1’i ağır 3 öğrencinin yaralanmasına neden olan şişme kaydırağın bahçede toplatılmamasına tepki göstererek, çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu söylediler.

Patlama esnasında beyin kanaması geçirdiği belirtilen ve durumu ağır olan 11 yaşındaki Fatma O.  adlı öğrencinin Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakımda tedavisini devam ettiği ve halen hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız