SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenci Kafası: Soygun

0
Güncellendi - 2018-05-11 01:59:08
Öğrenci Kafası: Soygun
A- A+ PAYLAŞ

Aynı evde yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire arasındaki duvarı yıkar. Günlerini birlikte eğlenerek geçiren grup okul bitirme projeleri için çekecekleri bilim-kurgu filmi için oldukça heyecanlıdır. Fakat sponsorları filme destek olmaktan vazgeçince tüm planları bozulur. Filmi çekmek için para bulmaları gereken gençlerin akıllarında yeni bir fikir vardır; soygun yapmak. Zorunlu olarak yazdıkları senaryoda mükemmel bir soygun planı olduğunu fark eden grup bundan esinlenerek filmi çekmek için soygun yapmaya karar verir. Zorda olsa ekibin tüm üyeleri ikna olur ve kampüsteki bankayı soymak için eksiksiz bir plan yaparlar. Fakat soygun zamanı geldiğinde hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşırlar.

Yönetmen ve senaristliğini Ayhan Sonyürek'in üstlendiği komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, İlayda Fidanlık, Tolga Özaltındere, Emel Çetin, Kaan Deringöl gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Ayhan Sonyürek

Oyuncular: Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, İlayda Fidanlık, Tolgar Özaltındere, Emel Çetin

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2018 (90 dk)

Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2018 Cuma

Senaryo: Ayhan Sonyürek

Yapımcı Firma: Case Film

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız