SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Ödüllerini Aldı

0
Güncellendi - 2016-10-20 11:48:56
Öğrenciler Ödüllerini Aldı
A- A+ PAYLAŞ

“Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” projesi ödül töreni gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, dereceye giren öğrenciler, öğrencilerin aileleri ve okul müdürleri katıldı.

“Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” projesi kapsamında çeşitli kategorilerde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı verdi.

Yarışmada birinci olan öğrenciler dizüstü bilgisayar ve altın madalya, ikinci olan öğrenciler bisiklet ve gümüş madalya ve üçüncü olan öğrenciler ise satranç takımı ve bronz madalya almaya hak kazandılar. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin okullarına duvar saati hediye edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada daha sonra şu ifadeler yer verildi;

“Öğrenciler AB’yi öğreniyor projesi kapsamında 7, 8 ve 9. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan yarışma kapsamında Malatya İlinde;

7. sınıflarda resim alanında;

•1. Doğanşehir Ortaokulu öğrencisi Seval Ürkmez

Danışman Öğretmen: Eda Pektaş Akkuş

•2. Topsöğüt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Nurullah Aktaş

Danışman Öğretmen: Elif Göksu

•3. Özel Çamlıca Koleji öğrencisi Enes Çelikyay

Danışman Öğretmen: Abuzer Ukil

8. sınıflarda slogan alanında;

•1. Kale Tahsin Başdemir Ortaokulu öğrencisi Sevil Mum

•2. Barguzu Ortaokulu öğrencisi Tarık Canbek

Danışman Öğretmen: Mahir Şahin

•3.Yeşilyurt Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencisi Mustafa Baykuş

o Danışman Öğretmen: Mustafa Ertuğrul

9. sınıflarda kısa öykü yarışmasında;

• 1. Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi öğrencisi Hediye Apacık

Danışman Öğretmen: Gülşen Aksoy

• 2. Akçadağ Kepez Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Hazal Altın

Danışman Öğretmen: Gülçin Ararat

•3. Malatya Fen Lisesi öğrencisi İlker Çırak

Danışman Öğretmen: Cemil Sonkurt

dereceye girmiştir.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız