SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Arasında Kavga!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki öğrenci arasında çıkan kavgada, öğrencilerden biri bıçakla yaralandı. Bu arada, Saray Mahallesi'ndeki silahlı kavgayla ilgili iki kişi aranıyor.

MÜDÜR KORUMALARI DA MÜDAHALE ETTİ..
Edinilen bilgiye göre, Sivas Caddesi'nde Hacı Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Lisesi'nin arka tarafında, 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi son sınıf öğrencisi Y.G. (17) ile Hacı Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi D.S. (20) arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Y.G., D.B.'yi kalçasından bıçakla yaraladı. Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın korumaları da kavgaya müdahale etti. Y.G. polis tarafından gözaltına alınırken, D.S. ise Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. D.S., Y.G.'nin arkadan gelerek bıçağı bel ile kalça arasına sapladığını söyledi.

Kavganın iki öğrenci arasındaki husumetten dolayı çıktığı ileri sürülürken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

DİĞER OLAYLAR
Öte yandan, Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokaktaki bir kafede, saat 18.30 sıralarında silahın da kullanıldığı kavga ihbarı üzerine giden polis ekipleri, olayda dövülen 26 yaşlarındaki O.K. ve O.K. adlı şahıslar ile işyerini işleten R.K., M.K. ve A.A. adlı şahısları polis merkezine götürdüler. Kavgada dövülen iki şahıs, ifadelerinde kendilerini olaydan sonra kaçan S.K. ve G.K. ile yanlarında bulunan 3 şahsın dövdüklerini, ayrıca S.K.’nın olay sonrasında tabancayla ateş ettiğini öne sürdüler. Polis olay yerinde 1 adet kovan ve 1 adet deforme olmuş mermi çekirdeği buldu. İki şahsın da yakalanmasına çalışılıyor.

Çukurdere Mahallesi 1. Gül Sokakta da 22.00 sıralarındaki kavgaya polis müdahale etti ve kavgaya karışan A.E. ile N.K. adlı şahısları yakaladı. 49 yaşındaki N.K., kavga ettiği 24 yaşındaki A.E.’nin kendisine silah çektiği iddiasında da bulunurken, bu şahıs suçlamayı kabul etmedi.

Başharık Mahallesi 30. Sokakta oturan 74 yaşındaki H.K. adlı kadın, polis merkezine başvurarak, kiracısı olan ve adını G. olarak bildiği şahsın, akşam saatlerinde silahla ateş ederek çevreyi rahatsız ettiğini, kendisine tehditte bulunduğunu öne sürerken, polis kiracının açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Gazi İlköğretim Okulu yanındaki parkta, belinde silahla görülen 16 yaşındaki A.E.’ye polis müdahale etti. A.E.’nin üzerinde 1 adet kuru sıkı tabanca çıktı.

Polise başvuran 32 yaşındaki H.A., Mimar Sinan Caddesi üzerinde sabah 07.15 sıralarında kendisinden para almak isteyen tanımadığı iki kişi tarafından dövüldüğünü bildirirken, polis araştırmaya başladı.

Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 42 yaşındaki E.K. adlı kadın ile 18 yaşındaki S.G. adlı kız, 00.20 sıralarında telefon kontörü almak üzere dışarıya çıktıkları sırada, Cengiz Topel Caddesi Milli Eğemenlik Kavşağı girişinde, plakasını polise verdikleri bir aracın sürücüsünün kendilerine tacizde bulunup küfrettiğini öne sürdüler. Şikayet üzerine polis, plakası belirlenen aracın sürücüsünün kimliğini saptamaya ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız