SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Geziye Uğurlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:35
Öğrenciler Geziye Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da "Cumhuriyet Gezileri" kapsamında 40 öğrenci geziye uğurlandı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapılan uğurlama töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin, "Milli Eğitim Bakanlığımızın 2012 yılı Cumhuriyet Eğitim Gezisi Projesi’ne 80 ilden 3 bin 200 öğrenci ve 160 öğretmen katılıyor. Cumhuriyet Gezileri Projesi bu yılda Afyonkarahisar ve Çanakkale illeriyle başlıyor. Bu proje ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlayan olayların yeni nesillere öğretilmesi hedeflenmektedir. Afyonkarahisar-Kütahya ve Polatlı’da bulunan şehitlikler, anıtlar ve ören yerlerini öğrencilerimiz ziyaret edecekler. İlimizden ise 40 öğrencimiz bu geziye katılacak, ilk defa bu yerleri görme imkanı bulacaklar. Bizler de onlar gibi heyecanlıyız umarım güzel bir gezi olacak. Değerli öğrencilerimiz bu gezi sayesinde görerek öğrenme işlevini yerine getirmiş olacaklar, onlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Gezi 13 Ekim'de son bulacak" dedi.

Öğrencilerin gezi programı ise, Ankara Polatlı Dua Tepe, Afyonkarahisar Şuhut Atatürk Evi, Kocatepe, Yüzbaşı Agah Şehitliği, Afyonkarahisar Zafer Müzesi, Dumlupınar Kurtuluş Savaşı Şehitliği, Dumlupınar Müzesi ve İlk Hedef Anıtı, Aslıhanlar Şehitliği, Şehit Sancaktar Anıtı, Zafer Tepe, Çalköy, Şekip Efendi Şehitliği, Yıldırım Kemal Şehitliği, Çanakkale Büyük Taarruz Şehitliği, Anıtkabir, Etnografya Müzesi, 1. ve 2. Meclis binası olacak.

Polis Amca Ortaokulu Müdürü Ramazan Şahin’in başkanlığında geziye katılan öğrenciler de, Sivas ve Kütahya’dan gidip illerin gezilmesinden sonra 13 Ekim'de döneceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız