SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Kapıştı: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:44:11
Öğrenciler Kapıştı: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Şehir merkezinde karşıt görüşlü öğrencilerin kavgalarında üç kişi yaralanırken, polis olayların büyümemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Edinilen bilgiye göre; Pazar akşam saatlerinde PTT karşısında BDP'li oldukları öne sürülen bir grup, ülkücü olduğu öne sürülen bir öğrenciyi dövdü. Bu olaydan kısa bir süre sonra da, ülkücü bir grup, Şire Pazarı civarında 2 BDP'li öğrenciyi dövdü. Her iki olayda yaralanan öğrencilerin hastaneye kaldırıldıkları ve durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Soykan Parkı'nda toplanan ülkücü grubun Halep Caddesi'ndeki BDP il binasına yürüme çabalarını, barikat kuran polisler engelledi.

Kentte güvenlik önlemleri artırılırken, polis iki grubun mensubu oldukları kuruluşların binalarının yanı sıra öğrenci yurtlarında da önlem aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız