SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Karnelerini Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:40
Öğrenciler Karnelerini Aldı
A- A+ PAYLAŞ

 2014-2015 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemi tamamlandı. Malatya’da 168 bin 670 öğrenci karne alma heyecanı yaşarken Vali Süleyman Kamçı Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. 

Vali Süleyman Kamçı karne heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Süleyman Kamçı öğrencilere karnelerini dağıttı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, karne dağıtım töreninde velilere çağrıda bulunarak, “Öğrenciler sadece karnesindeki not durumuna göre değerlendirilmesin” dedi.

Vali Kamçı, ”Bir eğitim ve öğretim dönemini daha sona erdirmiş bulunuyoruz. Çocuklarımıza karnelerini dağıtarak heyecanlarına ortak olduk. Bu eğitim ve öğretim yılının sonunda çocuklarımızın başarılı olduğuna inanıyorum. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize bu yılı başarılarla dolu geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Gelecek yıl çok daha başarılı olunacağına inanıyorum” sözlerini kaydetti.

Malatya olarak eğitim ve öğretim’de son dönemlerde ve yapılan son sınavlarda oldukça başarılı olunduğunu kaydeden Vali Süleyman Kamçı, “Temennimiz bu başarıların devam etmesidir” dedi.

Vali Süleyman Kamçı, "Çocuklarımızın karnelerinde kırıklar olduğunu düşünmüyorum ancak olanlara da sevecenlik içerisinde yaklaşılması gerektiğini, gelecek eğitim ve öğretim yılında zayıf derslerin düzeltilmesi için gayret gösterilmesi gerekir" dedi.

Fırat İlkokulu 2. Sınıf öğrencileriyle düzenlenen karne dağıtım töreninde ise öğrenciler, okulların tatil olmasından dolayı duyduğu sevici dile getirirken, bol bol kitap okuyup oyun oynayacaklarını, ailelerinden karne hediyesi beklediklerini ifade ettiler.

Öğrenciler iyi tatiller dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından karne töreni sona erdi.

Malatya da Okul Öncesi okullarda dahil olmak üzere 168 bin 670 öğrenci karnesini alarak 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlamış oldu.

Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız