SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Milletvekiline Yazdı, İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da fakir bir semtte bulunan ilköğretim okulunun iki öğrencisi, Malatya milletvekiline mektup yazarak okul kütüphanesine kitap istedi. Öğrencilerin isteğinin yerine getirilmesi üzerine bugün tören düzenlendi.

Tandoğan Mahallesi'ndeki Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu öğrencileri Yakup Şahin ve Muhibe Çiçek, AKP Malatya milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Öznur Çalık'a mektup gönderdi. Mektupta öğrenciler, okul kütüphanesindeki kitap sayısının yetersiz olduğunu belirtip kitap yardımı yapılmasını istedi.

Mektubu almasıyla harekete geçen milletvekili Öznur Çalık, sözü edilen okula kitap ve ansiklopedi yardımı yaptı. Kitap ve ansiklopedilerin teslimi sebebiyle düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve AKP Malatya Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici de katıldı.

Törende, Yakup Şahin isimli öğrenci, gönderdikleri mektubu okudu. Okul Aile Birliği Başkanı Derviş Şatır da okulun bahçesine spor salonu istedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise konuşmasında, mahalleye yapılacak 32 derslikli lisenin ihalesinin 21 Nisan'da gerçekleştirileceğini belirterek 12 dönümlük arsaya inşa edilecek 24 derslikli ilköğretim okulunun da 2 yılda tamamlanarak çiftli eğitimden tekli eğitime geçileceğini dile getirdi.

Mahallede bulunan 200 öğrenci kapasiteli Karakaş Anaokulu'nda 100 öğrencinin dahi bulunmamasından şikayetçi olan Mehmet Bulut, kapı kapı dolaşılarak anaokuluna öğrenci kazandırılması gerektiğini bildirdi. Bu sırada bazı veliler de çocuk bakıcısı parası olarak ayda 10 YTL alınmasından dolayı fakir çevre ailelerin çocuklarını göndermediklerini belirtti. Bunun üzerine milletvekili Öznur Çalık, bu paranın alınmamasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız