SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler 'Patiler' İçin Çaldı

0
Güncellendi - 2019-10-01 11:01:50
Öğrenciler 'Patiler' İçin Çaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Müzik Topluluğu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Topluluk, 'Patiler İçin Çal 2' konserini düzenleyerek, sokak hayvanları için mama topladı.

İnönü Müzik Topluluğu, sokak hayvanlarının sesi olmak adına geçen yıl başlattığı 'Partiler İçin Çal' konserlerinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda İnönü Üniversitesi Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen 'Patiler İçin Çal 2' konserine üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Sokak hayvanlarına destek amaçlı gerçekleştirilen konsere katılanlar, mama alınmasına destekte bulundu.

İnönü Üniversitesi Müzik Topluluğu Başkanı Okan Aladağ, topluluk olarak bir mama kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Okul içerisinde mama almak ya da mama satmak yerine sokak ve barınakta kalan hayvanların sesi olmak adına 'Patiler İçin Çal' konserlerini düzenlediklerini dile getiren Aladağ, "Onlara yardımcı olmak adına da böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Bu nedenle de 'Patiler İçin Çal' konserlerini düzenliyoruz. İnsanlarımız 'mama getirin' dediğinizde çok duyarlı olamayabiliyor. Ama müzik ve eğlence faktörleriyle bunu birleştirdiğimiz zaman çok daha güzel bir içerik oluşturabiliyoruz" dedi.

Aladağ, geçen yıl 'Patiler İçin Çal' konserlerinin ilkini düzenlediklerini ve güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek, bu kapsamda da konserlerin ikincisini düzenlediklerini ve üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız