SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Yararına

A- A+ PAYLAŞ

Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermes açıldı.

Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğinin düzenlediği kermes Emekliler Parkında açıldı. Kermesin açılışına İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Başkan Vekili Kemal Deniz, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Abdulkadir Dağ, yıllardır eğitim alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize katkı için bir kermes düzenledik. Bu kermesten elde edilecek gelir eğitim gören öğrenci arkadaşlarımıza aktarılacak. Herkesi 4 gün sürecek kermesimize bekliyoruz" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise kermese hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz, eğitimin önemini anlatarak, "Eğitim hayatın pir parçası. Eğitime önem veren toplumlar gelişmiş toplumlardır. Bizlerde okuyan kardeşlerimize yapacağımız yardım ile bir katkı sunacağız" ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ise, eğitime katkı yapılmasını istedi. Yapılan konuşmalar sonrası kermesin açılışı yapıldı. Kermes 23 Mayıs tarihinde sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız