SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciler Yine Kapıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:08
Öğrenciler Yine Kapıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında kuru sıkı silahla ateş edildi.

Merkez otobüs duraklarında yaşanan olayda, iddiaya göre karşıt görüşlü öğrenciler birbirine saldırdı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, sol görüşlü öğrencilerden biri belindeki kuru sıkı silahla havaya ateş etti. Kavga sırasında bir kırtasiye dükkanının camları kırılırken, grupları ayırmaya çalışan güvenlik görevlisi arada kaldı. Kavganın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olaylara karıştığı belirlenen iki kişi gözaltına alındı. Polis kavgaya karışan tarafların yakalanması için çalışma başlatırken, camları kırılan ve eşyaları zarar gören kırtasiye dükkanında inceleme yapıldı. İş yerinin girişinde kuru sıkı silaha ait bir boş kovan bulundu.

Kentte dün de yine öğrencilerin üniversite minibüsünde kavga etmeleri sonucu 3 kişi darp edilerek yaralanmıştı.

Polis ekipleri, olayların ardından HDP ve BDP binalarının bulunduğu bölgede güvenlik önlemlerini artırırken, gerilimin artmaması için parti yöneticileriyle görüştüğü öğrenildi.

Bu arada, bir gün önce de BDP'li bir üniversite öğrencisi gencin sağ görüşlü bir grubun saldırısına uğrayarak yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, bugünkü olayın bunun devamı olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız