SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Çakır'a Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin katlılarıyla yoksul ve başarılı öğrencilere yönelik olarak verilen sınavlara hazırlık kurslarına katılan öğrencilerin 2011 SBS sınavında başarılı sonuçlar aldığı öğrenildi.

Okuma ve Eğitim Merkezi’nde verilen kurslara 6. 7. ve 8. sınıflarda toplam 600 öğrenci faydalanırken, son sınıf öğrencisi olan 220 öğrenciden 63’ü SBS sınavlarında iyi puan alarak, tercihli okullara kayıt yaptırmaya hak kazandı.

63 öğrenciden biri Fen Lisesi, 7'si Anadolu Öğretmen Lisesi, 3'ü Sosyal Bilimler Lisesi, 23'ü Anadolu Lisesi ve 29'u da diğer tercihli liselere yerleşti.

SBS sonuçlarına göre okullara yerleştirilen öğrenciler, velileri ve öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun ile Okuma ve Eğitim Merkezi sorumlusu Talip Çılgasit de katıldığı ziyarette, Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada başta öğretmenler olmak üzere, öğrencilerin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Çakır, “Bu çocuklar, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız. Bunların yetişmesi toplum olarak, veliler olarak bizlerin en büyük görevi. Burada sadece sınırlı sayıda test eğitimleri ile sınırlı kalınmıyor. Görevli öğretmenlerimiz, çocuklarımızın farklı alanda kendilerini geliştirerek, topluma katkı sağlayacak bireyler olmaları adına gayret gösteriyorlar. Çocukları tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Çalıştıkça başarının geleceğine inanıyorum. İyi bir temel aldıklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Okuma ve Eğitim Merkezi’nin Malatya Belediyesi’nin sosyal etkinliklerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu merkezi bu yıl biraz daha büyütmeyi amaçladıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız