SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Şantiye Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:13
Öğrencilerden Şantiye Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, asfalt şantiyesini gezdiler.

Müdürlüğün Yakınca’da bulunan asfalt tesislerini ziyaret eden öğrenciler, İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürü Hakan Demir’den, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldılar.

Büyükşehir Kanunu ile köylerin mahalleye dönüştüğünü belirten İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürü Hakan Demir, Malatya Büyükşehir Belediyesinin 10 bin kilometrenin üzerinde yol ağından sorumlu olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin insan hayatını olumlu etkileyecek hizmetleri üreten ve yürüten bir yapıda çalıştığını vurgulayan Müdür Demir, “Büyükşehir Belediyesi, her alanda insanlara önemli hizmetler veriyor. Biz, Malatya’nın bütün ilçe yolları ve mahalle yollarından sorumluyuz. Yol yapmak hem zahmetli, hem de bir o kadar zordur. Kağıt üzerinde tatbik edip, sahada bunu gerçekleştirmek uzunca ve zahmetli bir iştir. Ancak, Büyükşehir Belediyesi olarak standartların çok üstünde yol hizmetleri yapıyoruz” dedi.

Sınava girecek sayısal öğrencilerinin vizyonlarının gelişimi açısından gezinin çok faydalı geçtiğini belirten Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Metin Benli ise “Mühendisliğe ilgi duyan sayısal grubu öğrencilerimizi buraya getirerek geleceklerine yön vermek istedik. Çok faydalı bilgiler aldık. Mühendisliğin her dalını burada gördük” dedi.

Öğrenciler, tesislerde beton büz fabrikası ve asfalt laboratuarını da gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız