SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:46:45
Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Anadolu Lisesi’nde yıl sonu etkinliği düzenlendi. 
 
Öğrenci velilerinin katkılarıyla düzenlenen etkinlik ve kermese, Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, Garnizon Komutanı Gökan Küçükparlak, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Gençlik Kolu Başkanı Yalçın Eştürk ve iş adamı Vahap Küçük, müdürler ve öğretmenler katıldı. Yıl sonu etkinliği ve kermeste öğrenciler müzik ziyafetinde bulunurken, çeşitli skeçlerle öğrenciler katılımcıların hoşça vakit geçirmelerine vesile oldu.
 
Doğanşehir Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Topal yaptığı konuşmada, okulun Doğanşehir Lisesi’nin binasında eğitimini sürdürdüğünü belirterek "Okulumuza Malatya’dan 40 öğrencimiz taşımalı olarak geliyor, 130 öğrenci Doğanşehir ve köylerinden gelmektedir. Bu etkinlikten elde ettiğimiz gelirle öğrencilerimizin üniversite masraflarını karşılayacağız” dedi. Daha sonra kermese gelen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız