SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:26
Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi
A- A+ PAYLAŞ
 
Hasan Varol 2. İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler tarafından yıl boyu yapılan çalışmaların sergisi açıldı. Açılışa, Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan, Okul Müdürü Nusret Avcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 
Ramazan Demirhan yaptığı konuşmada, "Öğrencilerin bu güzel çalışmalarını görme imkânı bulduk,  gayet iyi hazırlanmışlar. Onlar bizim geleceğimiz bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları burada değerlendirmişler. Kendilerini tebrik ediyorum, öğretmenlerimizin de katkıları büyük sağ olsunlar onları da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 
 
Okul Müdürü Nusret Avcı ise konuşmasında, "Yılsonu sergimiz öğrencilerimizin el emeği göz nuru onların ve mesai arkadaşlarımın yaptıkları çalışmaları tebrik ediyorum. Her birey özeldir yetenekleri ve ilgi alanları kişiliği algılama ve dikkat süresi hedefleri ve tutkuları farklı olan öğrenme ve yol ve yöntemleri de farklı olmaktadır. Her öğrenci için değişim süreklidir geçmişten çok geleceğe dönük çalışmalar içinde olmalıdır, bu yönüyle yaptıkları her çalışma bizim için kıymetli onları canı gönülden kutluyorum." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız