SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Burs İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi’nin öğrenciler yararına düzenlediği çay partisi yoğun ilgi gördü ve yaklaşık 1000 davetli katıldı.

Yardım Sevenler Derneği’nin Reyyan Düğün Salonu’nda düzenlediği etkinliğe AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Halil İbrahim Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel’in eşi Kamuran Özel, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan’ın eşi Fatma Canan, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın eşi Nurten Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan’ın eşi Nuriye Ceylan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’in eşi Özden Çelik, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın eşi Türkan Kahya, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi’nin eski başkanları Güler Alibeyoglu, Canan Gökbulut ve Ayten Kılıçaslan ile birlikte kalabalık bir kadın topluluğu katıldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 81.kuruluş yıl dönümü kutlamak ve hem de Malatya Şubesinden burs alan 100 üniversite öğrencisine destek amacıyla bu faaliyeti yaptıklarını söyledi.

Etkinliğe hiçbir ücret almadan katılarak konser veren sanaçtı Naim Akman, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Sanatçı Akman’a desteklerinden dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

Etkinlikte elde edilen gelirin üniversiteli öğrencilere burs olarak kullanılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız