SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında 300 öğrenciye ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu verilmeye başlandı.

Atatürk Kız Lisesi'nde düzenlenen programla, kursa katılan öğrencilere kitapları teslim edildi. Törende konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik, "İlimizde uygulamasına 2010 yılında başlayan SODES programı, Devlet Planlama Teşkilatı tarafından finans, Malatya Valiliği tarafından ise koordine edilmektedir. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 50'den fazla proje sunmuştuk ve 9'u kabul edildi. Bu projelerden biri olan 'Biz de Varız' isimli YGS ve LYS hazırlık kursu projemiz Atatürk Kız Lisesi bünyesinde uygulamaya başlamıştır" dedi.

Kursun 6 ay süreceğini bildiren Abik, kurs sonunda sınavda başarılı olacak ilk 10 öğrenciye ise çeyrek altın hediye edileceğini kaydetti.

Atatürk Kız Lisesi Müdürü Şükrü Kısak konuşmasında projenin önemini anlatırken, Proje Koordinatörü Eyüp Işık ile öğrenci Rukiye Çelik de projede emeği geçenlere teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından kursa katılan öğrencilere kitapları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız