SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Giyecek Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Malatya ve Ticaret Sanayi Odası (MTSO) işbirliği çerçevesinde Malatya'da 443 öğrenciye giyecek yardımı yapıldı. Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek de, il merkezi ile ilçelerde toplam 2 bin öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

TSO'NUN YARDIMI..
Merkez Tevfik Memnune İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yardım töreninde konuşma yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, Ramazan ayı nedeniyle protokole iftar yemeği vermeyip, onun parasını böyle hayır işlerinde kullandıklarını dile getirdi. 20 okulda toplam 443 öğrenciye ayakkabı ve kaban verildiğini söyleyen Fındıklı, ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası olarak 500'e yakın aileye de Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı da yaptıklarını aktardı. Konuşmalardan sonra Tevfik Memnune İlköğretim Okulu'nda 25 öğrenciye yardımlar dağıtıldı.

MEV BAŞKANININ YARDIMI..
Bu arada Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şube Başkanı ve İşadamı Ekrem Dernek, CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile Malatya merkez ve ilçelerdeki okullara giderek, 2 bin öğrenciye çeşitli giyecek ve kırtasiye yardımı yaptı.

Milletvekili Aslanoğlu, yardımı yapan Ekrem Dernek'e teşekkür edip, diğer işadamlarına da örnek olması gerektiğini kaydetti.

DERNEK'İN ANKARA'DAKİ YEMEĞİ..
Öte yandan, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Dernek, Ankara'da vakfa maddi ve manevi yardımları olan işadamları ile bürokratlara Ankara'da bir iftar yemeği verdi. Yemeğe Malatyalı yeni ve eski bazı parlamenterlerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı da katıldı.

Dernek, yardımlar dolayısıyla teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR: (Üstten 1. foto) TSO Başkanı ve yöneticiler yardım dağıtırken.. (Üstten 2. foto) MEV Ankara Şube Başkanı Dernek (ayaktaki) Ankara'daki iftar yemeğinde vakfa katkıda bulunanlara teşekkür etti. (Son iki fotoğraf) Dernek'in Ankara'daki yemeğine katılanlar..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız