SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere İstanbul Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:53
Öğrencilere İstanbul Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün SODES kapsamında yürüttüğü “Şimdi Oyun Zamanı Projesi” çerçevesinde 45 kişilik grup İstanbul’u gezme fırsatı buldu. 

Gezi kapsamında Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk, Eyüp Sultan Camii, Panorama 1453 ve Galata Kulesi gibi tarihi ve turistik yerler Destan Turizmin organizasyonuyla ve turizm rehberi eşliğinde ziyaret edildi.

Geziye gözetmen öğretmen olarak katılan Durucasu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Saliha Gamze Oğuz, öğrencilerle İstanbul’u gezmenin farklı bir duygu olduğunu, tarihi ve turistik yerleri gezerken öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı ve merakı görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk, gezi kapsamında ziyaret edilen İstanbul Oyuncak Müzesinin çok eğlenceli ve dünya oyuncak tarihi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethullah Taylan da, gezinin çok planlı ve sağlıklı geçtiğini, öğrencilerin büyük bir keyifle gezilen yerlerin tadını çıkarmaya, tarihi ve turistik yerlerle ilgili meraklarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız