SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Katkı İçin

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde Hediyelik Eşya Satış Merkezi, törenle açıldı.

İnönü Üniversite kampusu girişindeki Hediyelik Eşya Satış Merkezi açılışına, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcıları, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversitede okuyup da, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla bu ve buna benzer projelerin hayata geçirilmesi konusunda özel bir gayretinin olduğunu belirtip, bu merkezde değerlendirilebilecek bağışlar için hayırsever vatandaşlarında katkıda bulunabileceklerini ifade etti.

İnönü Üniversitesi'nde okuyup ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla açılan Hediyelik Eşya Satış Merkezi'nde, giyimden hediyelik eşyalara kadar birçok ürün sergilenip satışa sunuluyor. Düşük bir fiyatla sadece üniversite öğrencilerine satılacak olan ürünlerden elde edilecek gelirin yine üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kullanılması düşünülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız