SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulları, lise ve meslek liseleri öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler, düzenlenen törele ödüllendirildi.

İl Müftülüğü Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Hacı Halil Çiftliği İlköğretim Okulu 8/A öğrencisi Kübra Akbulut, "Kur'an-ı Kerim" isimli şiiriyle birinci, Merkez Şadiye Ünsalan İlköğretim Okulu 8/B öğrencisi Samet Tutan "Kur'an" isimli şiiriyle ikinci ve Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu 6/D öğrencisi Kübra Keklik "Gönüllerin ışığı" şiiriyle üçüncü oldu. 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu 5/B öğrencisi Mehmet Emin Ertaş da, "Kur'an ve İnsan" isimli şiiriyle mansiyon ödülüne layık görüldü.

Liseler arasında "Kur'an'ın Kişi ve Toplum Hayatına Kazandırdığı Değerler" konulu makalede ise Yeşiltepe Lisesi 10 Fen A öğrencisi Öznur Baydemir "Nasıl Bir Mucize" başlıklı makalesi ile birinci, Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 11/ Resim öğrencisi Esra Başbaş "Kur'an-ı Kerim'in İnsan ve Topluma Kazandırdıkları" makalesi ile ikinci, Gazi Lisesi 12/A öğrencisi Ebru Kantiyan "Sönmeyen Nur" makalesi ile üçüncü oldu. Yunus Emre Lisesi 11/A öğrencisi Hacer Pektaş, "Kur'an ile yaşamak" başlıklı makalesi ile mansiyon ödülüne layık görüldü.

Ödül almaya layık görülen öğrenciler ve okulları ödüllendirildi. Birinciye bir cumhuriyet altını, ikinciye yarım cumhuriyet altını ve üçüncüye de çeyrek cumhuriyet altını, ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerin okullarına da "teşekkür plaketi" verildi.

Dereceye giren eser sahiplerine verilen ödüller, İlim Yayma Cemiyeti tarafından karşılandı. İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özkan'a ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız