SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Ödülleri Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:27
Öğrencilere Ödülleri Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Tarih Medeniyet ve İrfan Derneği tarafından İrfan Etüt Merkezi'nde yürütülen Eğitim Koçluğu Projesi kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatil süresince ortaokul öğrencilerine yönelik kitap okuma, en çok ben okuyorum, en iyi ben okuyorum, en hızlı ben okuyorum, en iyi ben yazıyorum alanlarında şiir okuma ve bilgi yarışması ile satranç turnuvası düzenlendi. Etkinliklere katılan 100'e yakın öğrenciye katılım belgeleri ve dereceye giren öğrencilere de başarı belgesi ve ödülleri, Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi Salonu'nda yapılan törenle verildi. Tören öncesinde bir konuşma yapan Tarih Medeniyet ve İrfan Derneği Başkanı Erol Duran, Eğitim Koçluğu Projesi kapsamında 400'den fazla öğrenciye hizmet verdiklerini belirterek, öğrencilerin akademik başarılarının istenilen düzeye gelmesi için yapılan gayretlerin yanında sosyal etkinliklerle de öğrencilere eğlenerek öğrenmeyi, öğretirken eğlendirme alışkanlığı kazandırmaya çalıştıklarını ifade etti. 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Gül de, gençliğin okuması gerektiğini, bu alanda herkese büyük görevler düştüğünü ifade ederek, Malatya Valiliği’nin başlattığı Başarıya Doğru Projesi’nin çok önemli bir proje olduğunu dile getirdi. Şiir okuma yarışmasında ilk 3’e giren öğrencilerin şiirlerini okumasıyla tören sona erdi.

Yarışma kategorisi ve dereceler şöyle açıklandı:

"Okuma Yarışması: 1- Uygar Kahraman, 2- Mehmet Pekcan, 3- Özkan Talha

Satranç turnuvası: 1- Oğuzhan Gürcü, 2- Okan Devrim, 3- Mehmet Fatih Baran

Şiir Okuma Yarışması: 1- Rana Gül, 2- Nisanur Çalış, 3- Esin Karakuş

Bilgi yarışması : 1- Nisanur Çalış, 2- Ahmet Can Gönültaş, 3- Şeydanur Ölmez"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız