SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere SBS Kitabı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:08
Öğrencilere SBS Kitabı
A- A+ PAYLAŞ
 
Akçadağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki 8. sınıf öğrencilere Seviye Belirleme Sınavı (SBS) hazırlık kitapları hediye edildi. 
    
 Akçadağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fatih Kırgil ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Mehmet Selim Can köy okullarından Derinboğaz, Ali Rıza Sadak, Şehit F. Fazıl Taşkın ve Develi ilköğretim okullarını ziyaret etti. Buralarda eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine SBS hazırlık kitapları hediye eden Kırgil, Kaymakam Erhan Günay'ın direktifinde bu yıl 550 kitabı öğrencilere dağıttıklarını belirtti. 
     
Gelecek yıl daha fazla kitap dağıtmayı ve eğitime destek vermeyi düşündüklerini ifade eden Kırgil, kendilerine öncülük eden kaymakam Günay ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan'a teşekkür etti. 
     
İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Mehmet Selim Can da öğrencilere yapılan bu desteğin maddi yönünün dışında motivasyon açısından da önemli olduğunu vurguladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız