SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Trafik Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:29:36
Öğrencilere Trafik Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Vakıfbank İlköğretim Okulu ve Fırat İlköğretim Okulu öğrencilerine trafik kuralları konusunda bilgiler verildi. 

İnönü Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Hacer Tut ve Hanım Bayram, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Trafik Hayattır” konulu bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu kapsamda Malatya Vakıfbank ilköğretim Okulu ve Malatya Fırat ilköğretim Okulu öğrencilerinde trafik bilinci oluşturmak amacıyla, trafik ve trafik levhalarının anlamı, önemi ve trafik kurallarına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Çalışmanın ilk haftasında Battalgazi kavşağında gönüllü trafik polisliği yapılarak, öğrencilerle birlikte kontrollü geçiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Okulların önünde yer almayan okul yolu levhası ve hız düşürücü kasis yerleştirilmesi için Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Malatya Trafik Şube Müdürlüğü ile iş birliğinde bulunulurken, bu doğrultuda okul yolu levhalarının yerleşimi sağlandı. Proje kapsamında Vakıfbank ilköğretim Okulu ve Fırat İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencileri arasında trafik temalı şiir ve resim yarışması düzenlendi.

Malatya Vakıfbank ilköğretim Okulu’nda, Trafik polisi İbrahim Erdoğan tarafından brifing verilerek proje sona erdi. Brifing sonrasında resim ve şiir dalında 1’inci 2’nci ve 3’üncü olan öğrencilere ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız