SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Tünel Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:47
Öğrencilere Tünel Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Medeniyet Mühendisleri Topluluğunun organizasyonu ile Adıyaman-Malatya arasında yapılmakta olan Çetintepe Barajı ve Erkenek Tüneli'ne teknik gezi düzenlendi. 

Adıyaman Üniversitesi Medeniyet Mühendisleri Topluluğu’nun düzenlediği geziye Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyen ve öğrencileri katıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerin uygulamadaki örneklerini görebilme fırsatı buldukları teknik gezide; Çetintepe ve Erkenek Şantiye alanı gerekli güvenlik tedbirleri alınarak yetkili personel eşliğinde gezdirilerek köprü yapımında görev yapan inşaat mühendisleri tarafından teknik bilgilendirme yapıldı. Geziden dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler bu imkanı sağlayan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız