SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Yangına Karşı Eğitim

0
Güncellendi - 2019-11-16 19:28:12
Öğrencilere Yangına Karşı Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkında ‘Deprem ve Yangın Tatbikatı’ düzenleyerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgilendirerek yapılması gerekenler hakkında yetkililer tarafından bilgiler aktarıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlıkları ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD işbirliğiyle gerçekleştirilen Deprem ve Yangın Tatbikatı’na TOKİ Ortaokulu, Milli Egemenlik İlk Okulu ile Yaşam Akademisi öğrencileri katıldı.

Trafik Eğitim Parkı eğitim salonunda çocuklara sinevizyon eşliğinde deprem anında neler yapılmalı, nerelerde durulmalı ve beklenilmesi gereken alanlar hakkında bilgiler verilirken yangınla ilgili olarak da yangın anında nelerin yapılması gerektiği, İtfaiye’nin telefonunun muhakkak ezberlenmesi gerektiği ve yangın tüpünün kullanılmasıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkında, Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Cumartesi ve Pazar günleri hariç hafta içi binlerce öğrenciye trafik kuralları, ışıklar ve trafik levhalarının ne anlama geldiği konularında da öğrencilere bilgiler verilmektedir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız