SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Yardım Kermesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:21:22
Öğrencilere Yardım Kermesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kursları fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Geliri fakir öğrenciler yararına kullanılacak olan gıda kermes, Salı Pazarı'nın kurulduğu mevkide açıldı. 

Kermese konulan yemek ve eşyalar kısa sürede satıldı. Müftü Mehmet Kaya yaptığı açıklamada “ Doğanşehir'de daha önceden böyle etkinlikler yapıldı mı bilemiyorum ancak bu Kermesi çok başarılı buldum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Buradan elde edilecek gelirin iyi yerlere harcanacağı açıktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel çalışmalarının karşılığını halkın takdiri olur” dedi.

Katılımın yoğun olduğu ve Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen kermesin açılışına, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Doğanşehir Müftüsü Mehmet Kaya, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Şen, İlçe Tarım Müdürü Şerif Çetintaş, İş adamı Vahap Küçük Doğanşehir'deki daire amirleri ve müdürler ile vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız