SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerin Sinema Keyfi

A- A+ PAYLAŞ
 
Hekimhan İlçesi'de bulunan 75.YIL İMKB YİBO'da eğitim gören kız öğrenciler, Kaymakam Nurettin Dayan ile eşi Özlem Dayan başkanlığında oluşturulan “ Gönüllü veli projesi ” çerçevesince sinemaya gittiler.
 
ÇİZGİ FİLM SEYRETTİLER
 
Proje kapsamında gönüllü veli olarak Hülya Çiftçi, Rabia Esen, Aslı Akıncı ve Solmaz Ünver, öğrencileri Malatya Yeşil Sinemada oynayan "Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet" adlı çizgi filme götürdüler. Organizasyona 75. YIL İMKB YİBO’dan Müdür Yardımcısı Özlem Kılıçaslan, Öğretmenlerden Elvan Göker ve Alev Erkan'da eşlik etti. 
 
"BİZDE MUTLU OLDUK"
 
Hekimhan Kaymakamı'nın eşi Özlem Dayan, konuşla ilgili yaptığı konuşmada, " Projede planlanan Sosyal ve Kültürel etkinliklerden ilki olan, Öğrencilerin sinemada film izlemesi gerçekleştirildi. Bundan sonra öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılımını sağlamak için gönüllü velilerle işbirliği içinde olacağız. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu ilk defa sinemaya gittiler. Öğrencilerimizin oldukça heyecanlı ve keyifli olduklarını gördük. Bizde onların aldıkları bu keyiften çok mutlu olduk. Yardımcı olan gönüllü veli ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız