SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerle Söyleşti

A- A+ PAYLAŞ
 
'Okur-Yazar Buluşması Projesi' kapsamında Malatya'ya gelen yazar Ali Ural, Rahime Batu ve Turgut Özel Koleji'nde bir söyleşi yaptı. 
 
Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi ve Turgut Özel Koleji Türk Edebiyatı zümresinin her ay yapmış olduğu etkinlikler çerçevesinde yazar-öğrenci buluşmasının bu ay ki konuğu usta yazar ve şair A. Ali Ural oldu. Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine "Posta Kutusundaki Mızıka" isimli kitabından örneklerle mektubu anlatan Ural, "Yazarlığın ve Şairliğin Kapısını Aralamak" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin yazarlık ve şairlikle ilgili çeşitli sorularını cevaplandıran Ural, yazarlık ve şairliğin püf noktalarını anlattı. 
 
Özel Rahime Batu Fen ve Anadolu Liseleri Müdürü Ufuk Ercul, Ali Ural'ın Malatya gelerek öğrencilerle yaptığı bu söyleşiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ercul, Yazar Ural'a projeye verdiği katkıdan dolayı bir plaket verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız