SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencinin Büyük Tatili Başladı..

A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim ve orta öğretim kurumlarında 2004- 2005 ders yılı sona erdi.. Karneler dağıtıldı ve yaklaşık 3 aylık "büyük tatil" başladı.

Malatya'da ders yılının sona ermesi dolayısıyla, Fırat İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Vali Osman Derya Kadıoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç'un yanı sıra, okul müdürü Osman Sancaktar ve okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de katıldığı törenin ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Malatya il genelinde; toplam 732 okul öncesi eğitim, ilköğretim ve lisede öğrenim gören toplam 156 bin 570 öğrenci tatile girdiler. Bu okullarda görev yapan 7 bin 738 öğretmen ise, Haziran sonuna kadar devam edecek seminerlerin ardından 2 aylık tatile başlayacaklar.

Okullarda, 2005- 2006 eğitim ve öğretim yılının 12 Eylül 2005 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Fırat İlköğretimdeki tören ve karne alan öğrenciler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız