SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öğrenciye Başka Yer Bulun!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı 3. toplantısında gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.

MECLİS ÜYESİ YARARLANACAKMIŞ!..

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Salonu'nda Abdurrahman Atay'ın başkanlığında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ait Orduzu Pınarbaşı'ndaki 10 dönümlük sosyal tesis yerinin "91 bin dev öğrenci izci egitim kampı" yapılması için yaptığı teklifi ele alındı.

Bazı meclis üyeleri, sözü edilen yere yakın olan Spor Lisesi yanındaki 30 dönümlük yeri gösterirken, İl Genel Meclisi Baskani Abdurrahman Atay ise, "Il Ozel Idaresi Genel Sekreterligi bunyesinde 850 personelimiz var. Meclis uyelerimiz de var. Hafta sonlarinda cocuklari ve aileleriyle birlikte dinlenebilecekleri tek bir sosyal tesisimiz var. Sozu edilen izci egitim kamp tesisi baska yere yapilabilir" dedi.

Konusmalardan sonra teklif reddedildi.

DİĞER KONULAR..
Toplantida ayrica, Yesilyurt Ilcesi Oluklu Koyu'nde kirec ocagi tesisi yapilmasi, Arguvan Ilcesi Morhamam Koyu'nde bulunan akaryakit istasyonuna LPG ilavesi, Malatya-Sivas karayolu Sutluce koyu mevkiindeki akaryakit istasyonuna LPG ilavesi teklifi kabul edildi.

Arapgir ilcesinde uzum fidanciliginin gelistirilmesi icin uygun bir alanda uzum fidan yetistiriciligi yapilmasi konusunda Tarim Il Mudurlugu butcesinden para ayrilmasina da karar verildi. Akcadag Belediyesi'nin, ilcede itfaiyenin kullanmasi icin sondaj vurulmasi teklifi ise konu hakkinda ayrintili inceleme yapilmasi talebiyle bir sonraki toplantiya ertelendi.

Bu arada, bazi meclis uyelerinin ilcelere hizmet goturulurken adil davranilmadigi seklindeki iddialari cevaplandiran Il Genel Meclisi Baskani Abdurrahman Atay, "Kararlarimizi adil sekilde aliyoruz. Hizmetler, ilce ve koylerin nufus ve ihtiyac durumuna gore belirlenip goturuluyor. Meclisimizin her konuda adil karar aldigina inaniyorum" diye konustu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız