SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciye Yardım Protokolu

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'daki 20 Malatyalı derneğinin Ankara'da, üniversite ve yurtlara kayıt yaptıracak olan Malatyalı öğrencilere yardımcı olma protokolü imzaladığı bildirildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde, basın açıklaması yapan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yakup Demir, Öğrenci Kayıt Yardımı Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara'daki 20 Malatya derneğiyle birlikte bir protokol imzaladıklarını ifade eden Yakup Demir, "Öğrenci Kayıt Yardımı Projesi 3 aşamada gerçekleştirilecek. Birincisi organizasyon, bunu tamamladık. İkincisi tanıtım, yapmaya başladık. Üçüncüsü ise uygulamadır" dedi.

Malatya'dan Ankara'daki üniversiteleri kazanan yaklaşık 500 öğrenciye Ankara'da rehberlik görevi yapacaklarını aktaran Yakup Demir, Ankara'ya ilk kez gelen öğrencilerin sıkıntı ve yalnızlık çekmemeleri için gönüllü ekipleriyle yardımcı olacaklarını vurguladı. Demir, Öğrenci Kayıt Yardımı Projesi hakkında ve derneklerinin çalışmasıyla ilgili ayrıntılı bilginin www.malatyalilar.com.tr internet sitelerinden alınabileceğini aktardı.

Ankara Malatyalılar Derneği'nin yaptığı diğer çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Yakup Demir, "Malatyalı Fahri Belgeseli ödül töreni, başarı ve motivasyon semineri, Nurettin Soykan anma töreni, Polatlı Sakarya Kışlası'nda Malatyalılar Hatıra Ormanı dikimi ve internet sitesini faaliyete sunma çalışmalarımız oldu" diyerek, ayrıca kayısı konusunda da çalışma yapacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız