SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öğrenecek Çok Şey Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:31
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantılarının konuğu Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın oldu. 

MÜSİAD Malatya Şubesi’nin her ay düzenlediği Dost Meclisi Toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi. Dernek binasında gerçekleştirilen toplantının bu ay ki konuğuMalatya Milletvekili Cemal Akın oldu.

Toplantı öncesinde açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD Malatya Şubesi olarak her ay Dost Meclisi Toplantılarını düzenlediklerini söyledi.

Balin, Dost Meclisi Toplantılarını çok önemsediklerine değinerek, “Üyelerimizi bir araya toplayarak kendi aralarında muhabbetlerini artıracak, birbirlerinin sıkıntılarını paylaşacak ve birbirleriyle bir süre sonra ticaretlerini artırmak için Dost Meclisi Toplantılarını yapıyoruz. Ayrıca davet etmiş olduğumuz konuğumuza da kendi konularıyla ilgili olarak üyelerimiz problem ve sıkıntılarını anlatma fırsatı buluyor” diye konuştu.

Malatya Milletvekili Cemal Akın ise, MÜSİAD Malatya Şubesine Dost Meclisi Toplantılarını düzenlemelerinden dolayı teşekkür ederek, “Burada sizlerden bizlerin öğreneceği çok şey var. Bizimde katkı sunmamız gereken hususlar olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Malatya Milletvekili Cemal Akın’a plaket takdim etti.

MÜSİAD üyeleriyle tanışan Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, iş adamlarıyla sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız