SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen Adayları Dikkat!

A- A+ PAYLAŞ
Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), Ağustos ayında yapacağı 11 bin 544 kadrolu öğretmen ataması için başvurular 18 Ağustos 2011 Perşembe günü başlayacak...
Öğretmen adayları başvuru şartlarının ve tercih işlemlerinin düzenlendiği ''Öğretmenlik İçin Atama ve Başvuru Kılavuzu''na MEB'in internet sitesinden ulaşabilecek.
 
MEB, 26 Ağustos 2011 tarihinde 11 bin 544 kadrolu öğretmen ataması yapacak. Başvurular 18-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında alınacak. Adaylar, başvurularını ''http://personel.meb.gov.tr'' internet adresindeki Elektronik Başvuru Formu'nu kullanarak yapacak.
 
Başvurunun geçerlilik kazanabilmesi için bilgisayar aracılığıyla doldurulacak formun il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde oluşturulacak ''Başvuru Onay Büroları''nda onaylatılması gerekiyor. Öğretmenlik için başvuruda bulunacaklar, en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Tercihler, atama yapılacak eğitim kurumları arasından aynı ilden veya farklı illerden istenilen öncelikte seçilebilecek.
 
Öte yandan Bakanlık, kılavuzda yer alan ve boş bırakılan çizelgelerdeki bilgilerin, il milli eğitim müdürlükleriyle halen yürütülmekte olan çalışmalar tamamlandıkça başvuruların ilk günü olan 18 Ağustos 2011 tarihine kadar girileceğini belirtti. Bu nedenle, kılavuzun güncel durumunun adaylarca takip edilmesinin gerektiği belirtildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız