SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen Dayağı İddiası

0
Güncellendi - 2016-05-25 17:12:07
Öğretmen Dayağı İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir okulda çocuğunun derste öğretmen tarafından dövüldüğünü iddia eden veli savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Malatya Fırat İlkokulu’nda iddiaya göre birinci sınıf öğrencisi A.G.B.’nin derste sınıf öğretmeni İ.C. tarafından dövüldüğü ve bir dişinin kırıldığı öne sürüldü. Öğrencinin durumu ailesine bildirmesi üzerine öğrenci velisi Murat Büyükelçi soluğu karakolda aldı. Sınıf öğretmeni İ.C. hakkında şikayetçi olan veli savcılığa da suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Okul önünde açıklama yapan öğrenci velisi Murat Büyükelçi, çocuğunun son zamanlarda okula gitmek istemediğini belirterek, “Öğretmen son olarak çocuğumuzun kafasını sıraya vuruyor bu sırada dişleri kırılıyor" diye konuştu. Konuyu adli makamlara ilettiklerini belirten Büyükelçi, bahse konu öğretmenin görevinden uzaklaştırılmasını talep ettiklerini söyledi.

Şu an çocuğunun okula gitmekten korktuğunu ifade eden Büyükelçi, bu olayın yakinen takipçisi olacaklarını ifade etti.

Okul yönetimi ise öğrenci velisinin bu iddiası ile ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü ve bu konuda sürecin beklenmesi gerektiğini belirtti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • elçin (7 yıl önce)
    benim ilkokul öğretmenim de aynıydı onun yüzünden bir yıl geç gittim okula Malatya'daki öğretmenlerin %85'i aynı müfettiş gelincede iyi davranıyorlar.Bunun gizlice araştırılması en iyisi bence
    0
    0
    Yanıtla