SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öğretmen Dövüldü'

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Cengiz Karabay (fotoğrafta ortada), düzenlediği basın toplantısında Doğanşehir ilçesinde görevli bir öğretmenin bir öğrenci velisi tarafından darp edildiğini ifade ederek, kişi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü hakkında soruşturma başlatılmasını talep ettiklerini söyledi.

Karabay, Doğanşehir Örencik İlköğretim Okulunda görev yapan Muhammed Bozkurt (sağdaki)'un okula gelen bir veli tarafından şiddete maruz kaldığını ve ilçe devlet hastanesinde öğretmene müdahale edildiğini belirtti.

Öğretmenin saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydeden Karabay, şöyle konuştu:

''Sendikamız yöneticileri, ilçe temsilcisi ve saldırıya uğrayan arkadaşımızla ilçe milli eğitim müdürünü ziyaret ettik. Olayda en vahim olanı da ilçe milli eğitim müdürü Dursun Ergen'in saldırıya uğrayan arkadaşımıza karşı gösterdiği tavırdır. Tavırlarının yanlı ve yanlış olduğunu belirten sendika yöneticilerine kapı gösterme gibi kaba, bırakın milli eğitim müdürüne, sokaktaki vatandaşa dahi yakışmayacak davranışlar sergilemiştir.''

Karabay, Milli Eğitim Müdürü hakkında da soruşturma başlatılmasını talep ettiklerini ifade etti.

Öte yandan edinilen bilgiye göre olayın, sınıf öğretmeni Muhammed Bozkurt’un öğrencisinin daha iyi motive olması amacıyla yerini değiştirmesi sonucu veli tarafından darp edildiği, bunun yanında bir başka bilgiye göre ise Muhammed Bozkurt’un öğrencisini dövdüğü iddia edilerek bu olayın gerçekleştiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız